Support!

Vår kundtjänst står redo att hjälpa er med era frågor, våra öppettider är helgfria vardagar
07.00 - 17.00 med lunchstängt mellan  kl. 11.30 - 12.30.

Telefon: 010-130 97 00
​Mail: id06support@idemiaid06.se

Leverans

• Vi skickar dina kort inom 3 dagar​

• Beställning av upp till 10 st kort skickas med brev.
    Vi ansvarar inte för Postens leveranser.

Glömt lösenord

• ​Om du har glömt ditt lösenord klicka här och skriv in din registrerade mailadress så skickas det ut ett nytt lösenord.

Reklamation av beställning

Visar det sig att det levererade kortet av någon anledning är felaktigt:

• Kontakta vår support via mail: id06support@idemiaid06.se
    eller telefon 010-130 97 00

• Skicka tillbaka kortet till nedanstående adress:

IDEMIA Sweden AB
Att: Reklamation
Isafjordsgatan 5
164 40 Kista

Ekonomi och fakturafrågor

• Ring 0152-266 00

Är du redan kund och har ett ID06 konto hos oss loggar du in här.

Här registrerar du enkelt ert företag för att kunna beställa ID06-Kort.

Support

Vi hjälper dig!

Vi har öppet:
Måndag-Fredag 07.00-17.00 (lunchstängt mellan 11.30-12.30)

id06support@idemiaid06.se

010 - 130 97 00

Avvikande öpettider

Vänligen observera att nedan avvikande öppettider.

14/6  - 07.00-15.30, med lunchstängt mellan kl 11.30-12.30

Vilken webläsare använder du?

Med detta verktyg hjälper vi dig ta reda på vilken webläsare du använder. Knappen tar dig till en sida som visar vilken webläsare du använder. där kan du även välja att skicka uppgifterna till oss.